Tuesday, February 23, 2010

Bir Bebeğim Oldu

Bu heyecanı 6 yıl önce kızım doğduğunda da yaşamıştım. Tarif edilemez bir duygu, yeri doldurulamaz, değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Yer gök duysun istemiştim aynı bugün gibi. Bir bebeğim daha oldu 6 yıl sonra. Adı "Hayat Çocukla Güzel". Yine yer gök duysun istiyorum. Hatasıyla, doğrusuyla benim bebeğim.

Ne kadar değişik bir duygu imiş bir kitabının olması insanın. Şimdi ünlü yazarlara daha bir farklı açıdan bakıyorum, daha bir takdir ediyorum. Yazdıkça, ünlendikçe mütevaziliklerini koruyanlara hayran oluyorum günden güne. Ben minicik kitabımla övünürken onlar milyonlara hitap ediyor.


Benim kitabım bir bebek daha, çok yeni. Okuyanlarla büyüyecek, beni büyütecek.

“Bugün ne yapalım anne?” sorusuna kendimce verdiğim yanıtları topladığım, anne babaların çocuklarıyla keyifli vakit geçirebilecekleri aktiviteleri "Kızımla bizim hikayemiz" şeklinde kaleme aldığım bir kitap. Profil Kitap'tan çıkan "Hayat Çocukla Güzel" tüm kitapevleri ve internet satış noktalarında.










Kitabı okuyan herkesten yorumları bekliyorum.

3 comments:

SenaBera said...

Tebrik ederim, ne güzel bir haber bu, hayırlı olsun, bol satışlar diliyorum...

Banu'nun Dünyası said...

teşekkürler, kitabı Ankara D&R larda ya da internette bulabilirsin, ilgine tekrar çok teşekkür ederim

Anonymous said...

Merhaba, öncelikle sizi tebrik ederim. Mümkünse bir şey öğrenmek istiyorum Pazar günü oğlumun doğum günü var Burcu hanım ın yanlış hatırlamıyorsam Koşuyolunda bir pastanesi vardı pasta siparişi için telefon bilgisini sizin için bir mahsuru yoksa paylaşmanızı rica ederim. İyi günler dilerim. zerrin@vicem.com.tr