Wednesday, September 12, 2007

YAZA DAMGASINI VURANLAR



Bu yazın benim için önemli olayları vardı, ilkler.... İşte hayatımızdaki önemli olaylar ve bazı ilkler..



***Duru'nun ilk kez saçını kestirdik. Doğumundan bu yana kestirmeye kıyamadığım lüle lüle sapsarı saçlarını malesef kestirdik. Yazın sıcağına dayanamayan kızım Alım Kuaföre koşa koşa gitti.



***Canım kuzenim Beyza'nın güzeller güzeli prensesi Frida Sibel Arndt dünyaya geldi. Daha dün gibi hatırlıyorum Beyza'yla yaşadığımız küçüklük anılarımızı. Şimdi kızlarımızın tanışacağı günü iple çekiyorum.










***Kuzen çok olunca bebek de çok bizde. Kuzenim Bahar'ın oğlu Deniz ile Duru ilk defa bu yaz tanıştı. Biz onların yaşındayken zaman zaman kavgalar ederken onlar çok mutlu ve çok samimi oldular oyuncakları özellikle de gazoz kapaklarını paylaşırken.








***Annem bir kişisel sergi daha açtı. Maaile oradaydık.












***İlk defa mavi tura çıktık. Bir hafta hayata sadece suda devam ettik.






***Uzun bir aradan sonra spor yine hayatımda. Bu yaz spora başladım ve çok canlıyım.

2 comments:

sade kahve said...

merhaba ismim Zerrin senin sıkı takipçilerindenim burcunun sitesini zaten çok beğeniyorum ve herhalde akraba olduğunuzdan dolayı seni de çok seviyorum. kusura bakmazsan bir şey soracağım duru ya kardeş mi yolda yoksa bana mı öyle geliyor sevgiler birgün görüşmek üzere

Banu'nun Dünyası said...

Yorumun için çok teşekkürler. En kısa zamanda ayarlayalım o zaman ve tanışalım. Malesef Duru'ya kardeş gelmiyor, kıyafet mi sana böyle hissettirdi acaba?
Sevgiyle kal