Monday, March 15, 2010

SİM ANİMASYON

Şimdi size anlatacağım hikaye tamamen gerçektir ve kahramanları asla hayal ürünü değildir ama hayal bile edemeyeceğiniz kalbe, ruha, samimiyete, güven dolu ilişkiye, ilişkilere sahip kişilerdir. Bundan neredeyse 21 yıl önce geçiyor olay. Yeditepeli şehrimizin en güzel tepelerinden birinde Nakkaştepede denize nazır okulumun -o zaman sadece okulumuz vardı ve heryer papatya tarlasıydı- arka bahçesinden yeni yapılan spor salonunun bitişiğindeki demir parmaklıklarından kaçmaya çalışan ben ve birkaç arkadaşım tabi ki koskoca papatya tarlalarının ortasında sıyrılmış ve beden eğitimi öğretmenimize yakalanmıştık. Amacımızın kötü olmadığını , boş olan derste çok sıkılıp zaten gün sonu olduğundan biraz nefes almak istediğimizi söyledik ve beden eğitimi öğretmenimiz çok tehlikeli olan demir parmaklıklara tırmanmak yerine , merdiven dayayıp buyrun böyle çıkın kendinize zarar vermemiş olursunuz dedi ve adeta bizi okuldan kendi elleriyle kaçırdı. Evet yanlış duymadınız, bize yardım etti ama onun istediği saatte okulda olmamız kaydıyla. O zaman onu, Bahar Hocamızı çok seviyorduk, bize suç ortaklığı yaptığı için değil, bizi anladığı, bize güvendiği ve bizi adam yerine koyduğu için. Sonra ablamız oldu artık hoca değil ablaydı bizim için. Kardeş okullarımızdan birinde meslektaşına gönlünü kaptırdığını duyduk. Müstakbel eniştemizde kendi okulunda en az Bahar Hoca kadar sevilen Beden Eğitimi öğretmeni Fadıl Hoca. Önümüzde gelişen bir hikaye evlilikle sonuçlanan...Sonra kopukluk olsa da bebekliğini, büyümesini kaçırsak da oğulları Yavuz. İşte bu hikaye böyle bitiyor demeyeceğim ama. İdealist, gerçekten ruhlarını koyarak işlerini yapan bu iki güzel insan 1999 yılında oğullarına bir doğumgünü yapıyorlar ve öyle muhteşem oluyor ki, orada bulunan kişilerin de teşviki ve kendilerine de böyle bir organizasyon yapmalarını istemeleriyle Sim Animasyonu yaratıyorlar. Böyle harika insanlar tabi ki harika işler yapıyorlar ve klasik animasyon ya da organizasyonlardan farklı olarak eğitim amaçlı oyunlar hazırlıyorlar.Çocukların kendi başlarına yapamadıkları ya da oynayamadıkları oyunları animatörler eşliğinde yapabilmelerini sağlıyorlar. Grup oyunlarının amacı hep paylaşma ve takım ruhunu yaşatma. Bireysel oyunlarda ise lider ruhlu çocukları ortaya çıkarmak, onore etmek. Yani aslında benim şu anda verdiğim yetişkin eğitimlerini onlar şimdiden çocuklara vererek ileride çok daha yetkin, her açıdan sağlıklı bireyler, yöneticiler yetiştiriyorlar.

Çocuklar geldiklerinde HOŞGELDİN ile karşılanıyor, giderken HOŞÇAKAL ile gönderiliyor. Bundan daha güzel birşey olabilir mi?

Okul organizasyonlarından uçurtma şenliklerine, şirket organizasyonlarından doğum günü kutlamalarına, yeni yıl şenliklerine....Farklı, özel, uzman kişilerden hizmet almak ve özel bir dostluk kazanmak istiyorsanız Sim Animasyonu mutlaka tanıyın. Arayın zaten farkı hissedeceksiniz hele bir de Damla'yı tanırsanız hiç şansınız yok, ayrılamazsınız. Ha benden de selam söyleyin, ben o ailenin hayranıyım.

0216.572.99.46

No comments: